📱 063 344 816, 062 341 306 ☎ 011 299 1 888, 011 406 5 049 

Poštovani

dobro došli u web prodavnicu symbolin.com

Molimo, imajte u vidu da se cene nekih artikala u web prodavnici symbolin.com i u fizičkim prodavnicama SYMBOL Techno Shop mogu razlikovati.

Da bi kupili proizvod po ceni naznačenoj u web prodavnici symbolin.com obavezno je da izvršite poručivanje PORUDŽBENICOM - ovde na sajtu, mejlom ili telefonskim pozivom, te da izaberete šta vam više odgovara:
1. plaćanje i preuzimanje u nekoj od naših prodavnica (po cenama iz kreirane porudžbenice)
2. plaćanje unapred uplatom na naš račun i slanje kurirskom službom - ISPLATIVO AKO IMATE EBANKING - niži trošak dostave kurirskom službom (trošak poštarine plaćate kuriru).
3. slanje pouzećem kurirskom službom (vrednost robe i trošak poštarine plaćate kuriru prema važečem cenovniku kurirske službe na koji symbolin.com nema nikakav uticaj).

Odmah po poručivanju dobićete mejl o uspešno izvršenom poručivanju (generiše sajt), ali molimo vas da SAČEKATE DODATNI MEJL KOJIM ĆEMO POTVRDITI PORUDŽBENICU I OBAVESTITI VAS DA PORUČENO ZAISTA IMAMO NA LAGERU.


Biranje proizvoda

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na Dodajte u korpu. Bićete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi, promenite količinu proizvoda, uklonite jedan ili više proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko želite da se vratite nazad i kupite još neki proizvod, kliknite na Nastavite kupovinu.

Informacije o isporuci

Kliknite na dugme Potvrdite da završite naručivanje. Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da kreirate nalog popunjavanjem sledećeg formulara. Prijava će trajati 1-2 minuta, i nakon toga ćete biti u mogućnosti da izvršite naručivanje. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite Unesite novu adresu za isporuku opciju i unesite ostale neophodne informacije.

Zaključite naručivanje

Da biste izvršili naručivanje, molimo izaberite željeni način plaćanja i koristite polje Komentari da unesete dodatne informacije. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, kliknite na Naruči kako biste prešli na sledeći korak.

U zavisnosti od detalja porudžbine i dostupnih mogućnosti možda će biti potrebno da izaberete način isporuke koji uključuje određene troškove. Proverite sve troškove isporuke pre zaključivanja porudžbine.